117966
09:23 4.022023

На Закарпатті стартував набір до новоствореного підрозділу НПУ «Лють»

Події 28472

При Національній поліції України створено воєнізований підрозділ під назвою «Лють». Це об’єднана штурмова бригада, створена для відсічі збройної агресії росії. Набір кандидатів до вказаного підрозділу вже розпочато і в Закарпатській області.

3 лютого на спільному брифінгу в Закарпатській ОВА очільник ГУНП в Закарпатській області генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник оголосив про початок набору до новоствореного воєнізованого підрозділу Національної поліції України під назвою «Лють».

Завданням підрозділу є відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

«Лють» об’єднала в собі полки спеціального призначення «Сафарі» та «Цунамі», а також батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова». Основу цих бригад вже склали військовослужбовці та поліцейські, які мають бойовий досвід. Формування даних підрозділів наразі триває і тепер воно розпочалося і на Закарпатті.

Чекаємо у своїй команді рішучих добровольців, які готові захищати та обороняти найцінніше. На кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка та достойне грошове забезпечення.

За детальнішою інформацією звертайтеся за телефоном: +38-067-314-08-09.

Заявки для вступу можна подати онлайн на сайті storm.mvs.gov.ua або ж у Центрах надання адміністративних послуг, що розташовані в містах регіону.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах