117535
13:18 23.012023

Прокуратура оскаржує запобіжний захід хустянину, підозрюваному у збуті метамфетаміну

Події 1505

За доводами прокурора Хустської окружної прокуратури місцевого мешканця взято під варту за підозрою у кількох фактах незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних речовин (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України). Водночас суд визначив чоловіку заставу – 107 тис. грн – з розміром якої прокурор не погодився та подав відповідну апеляційну скаргу. У ній йдеться про необхідність визначити максимально можливий розмір застави для підозрюваного – 214 720 грн.

Слідством встановлено, що закарпатець розповсюджував заборонені речовини на території Хуста. Зустрічі з «клієнтами» здійснював у себе вдома, збуваючи їм метамфетамін за попередньо домовлені суми коштів. Кілька таких фактів і задокументували правоохоронці. Крім того, провели обшук у помешканні фігуранта та знайшли грошові кошти, отримані ним за реалізацію психотропів, електронні ваги та фасувальні пакетики, що є доказами протиправної діяльності особи.

Наразі досудове розслідування триває для встановлення усіх обставин правопорушення. Процесуальне керівництво здійснює Хустська окружна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах