117502
12:13 21.012023

У ПП «Лужанка» виявили батька з сином, які спробували обдурити прикордонників

Події 3103

На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону викрили двох горе-аферистів. Батько із сином спробували організувати останньому незаконний перетин українсько-угорського кордону.

Щоб втілити свій задум у життя, чоловіки приїхали у пункт пропуску «Лужанка» із Запоріжжя. Скориставшись законними підставами для перетину кордону, 46-річний батько пройшов оформлення та отримав усі необхідні відмітки, у тому числі й у контрольному талоні. Саме його чоловік потім мав передати своєму сину, щоб той спробував оминути проходження прикордонного контролю.

Для цього, прийшовши у пункт пропуску, чоловіки дистанціювалися один від одного, попередньо домовившись, після проходження батьком паспортного контролю зустрітися у вбиральні.

Пильні прикордонники у плани «аферистів» не входили, але саме вони зруйнували усі їх наміри.

Відносно 20-річного спритника складено протокол про вчинення адмінправопорушення передбаченого ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

А от 46-річному організатору незаконної мандрівки, загрожує кримінальна відповідальність за незаконне переміщення осіб через кордон.

Про це інформує пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах