117441
15:54 19.012023

На Березнящині відбулося підтоплення ділянки дороги Львів – Самбір – Ужгород

Події 2437

На Закарпатті підтоплення ділянки дороги Н-13 Львів – Самбір – Ужгород біля с. Кострино ліквідовано.

Увага❗️Підтоплення ділянки дороги Н-13 Львів – Самбір – Ужгород біля с. Кострино ліквідовано Станом на 14:00 підмостове русло мосту прочистили – підтоплення дорожнього полотна ліквідовано. Проїзд забезпечено✅ Внаслідок інтенсивних опадів, гірським потічком нанесло різної деревини, каміння, мулу з гори в отвір малого мосту, що біля с. Кострино Ужгородського району. Це призвело до повного замулення отвору штучної споруди. Вода з потічка почала розливатися по кювету. Як наслідок – затопило низовинну частину місцевості, спричинивши перелив та підтоплення ділянки дороги. ??‍♂️Протягом доби підрядна організація прочищала канаву паралельну дорозі й залізниці екскаватором. Також працювала бригада дорожників. Роботи ускладнювалися через постійний потік води, який заповнив котлован, перед вхідним отвором мосту. Дякуємо за розуміння та перепрошуємо за тимчасові незручності!

Опубліковано Служба автомобільних доріг у Закарпатській області Четвер, 19 січня 2023 р.

Станом на 14:00 підмостове русло мосту прочистили – підтоплення дорожнього полотна ліквідовано. Проїзд забезпечено.

Внаслідок інтенсивних опадів гірським потічком нанесло різної деревини, каміння, мулу з гори в отвір малого мосту, що біля с. Кострино Ужгородського району. Це призвело до повного замулення отвору штучної споруди. Вода з потічка почала розливатися по кювету. Як наслідок – затопило низовинну частину місцевості, спричинивши перелив та підтоплення ділянки дороги.

Протягом доби підрядна організація прочищала канаву паралельну дорозі й залізниці екскаватором. Також працювала бригада дорожників. Роботи ускладнювалися через постійний потік води, який заповнив котлован, перед вхідним отвором мосту.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах