117380
16:17 18.012023

На Мукачівщині в ДТП травмувалося двоє неповнолітніх

Події 3124

Слідчі поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася у селі Великі Лучки Мукачівського району. Внаслідок аварії травми отримали водій та пасажир мотоциклу, обоє неповнолітні. У справі триває слідство

Вчора, 17 січня, близько 16-ої години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Великі Лучки Мукачівського району.

За викликом прибула слідчо-оперативна група місцевого районного відділу поліції, працівники якої встановили попередні обставини ДТП.

Наразі відомо, що 17-річний водій мотоциклу, рухаючись населеним пунктом по вулиці Мукачівській, допустив зіткнення з автомобілем марки «Skoda Octavia», який рухався в попутному з ним напрямку. Водій легковика саме здійснював поворот ліворуч, в той час мотоцикліст намагався здійснити обгін автівки, проте допустив зіткнення з боковою частиною автомобіля.

Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримав неповнолітній пасажир мотоцикла, останній наразі перебуває у Обласній дитячій лікарні. Також незначні травми отримав і водій мотоциклу. Водій легковика не постраждав.

Обидва водії транспортних засобів освідчені – за кермом вони перебували тверезі.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі поліції Мукачівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

У справі призначено ряд експертних досліджень для встановлення всіх обставин аварії. Досудове розслідування триває.

Інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах