117124
16:13 12.012023

У Ясіня відкрили нову поліцейську станцію

Події 4075

У середу, 11 січня 2023 року, до Ясінянської громади з робочим візитом завітали голова Закарпатської обласної військової організації Віктор Микита та начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області – генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник, начальник Рахівського РВНП Василь Негря, під час якого відбулось відкриття нової поліцейської станції.

Відтепер у Ясінянській громаді працюють нова поліцейська станція, яка обслуговуватиме Ясінянську територіальну громаду та поліцейські офіцери громади.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати правопорядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Під час робочої зустрічі керівники області спільно з головою громади привітали нових поліцейських офіцерів громади, які вчора заступили на службу та вручили офіцерам громади ключі від нових службових авто.

Довідково, надаємо контакти офіцерів громади:

Микуляк Ярослав Михайлович – контактний телефон 0 (96) 812 49 20.

Яковецький Андрій Васильович – контактний телефон 0 (68) 916 69 97.

Національна поліція відіграє важливу роль в житті громади та її суспільстві для забезпечення належного правопорядку та безпеки жителів громади. Тому, для ефективної роботи необхідно всіляко допомагати та підтримувати працівників Національної поліції.

Ясінянська громада щиро вдячна голові Закарпатської обласної військової організації Віктору Микиті та начальнику Головного управління Національної поліції в Закарпатській області – генералу поліції третього рангу Ярославу Колеснику, начальнику Рахівського РВНП Василю Негря за сприяння, підтримку та допомогу в цьому напрямку.

Про це інформує Ясінянська територіальна громада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах