116929
16:05 4.012023

У Берегові місцевого жителя підозрюють у збуті зброї, гранат і кількох сотень патронів

Події 2536

За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури місцевого жителя викрито та повідомлено йому про підозру за фактом незаконного придбання, зберігання і збуту зброї та боєприпасів (ч. 1 ст. 263 КК України).

Слідством встановлено, що чоловік без передбаченого законодавством дозволу зберігав у себе арсенал зброї і бойових припасів. Під час спроби продажу в нього вилучили автомат, 6 гранат різного типу та запали до них, а також більше 400 набоїв. Усе це спрямовано на проведення відповідної експертизи.

Чоловіка затримали 1 січня у м. Берегове в порядку ст. 208 КПК України. Суд вже обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Наразі триває слідство, усі обставини вчинення правопорушення встановлюють слідчі Берегівського районного відділу поліції за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах