116662
08:51 26.122022

На Закарпатті провели в останню путь полеглого у війні Героя Миколу Ярему

Події 2898

У цей день, з самого ранку небо було вкрито густим туманом, йшов рясний дощик, а довколишні гори й ліси наче відчували, що від сьогодні більше не побачать свого захисника.

25 грудня Срібна земля провела в останню дорогу свого вірного сина, старшого лейтенанта, командира протитанкового взводу 128-ої Окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади Миколу Ярему.

До війни Микола Ярема працював у НПП «Синевир». Колеги і всі, хто його знав, поважали його як фахівця і як людину за притаманну йому чесність, простоту і щирість.

Та понад усе Герой любив Україну, бо, не стерпівши над нею московської наруги, пішов її захищати.

9 грудня цього року він мужньо прийняв свій останній бій під Бахмутом, де отримав важкі поранення, від яких 18 грудня помер.

Висловити безмежну вдячність воїнові та провести його в останню путь прийшла багаточисельна громада, яка зібралася на його родинному подвір’ї у селі Негровець.

Чин поховання Героя розпочався з траурної процесії від його сімейного будинку до греко-католицького храму «Введення в храм Пресвятої Богородиці».

Заупокійну службу очолив владика Ніл, єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії. Духовний супровід здійснювали священнослужителі, семінаристи та віряни із Міжгірщини.

Поховали загиблого з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі.

У пам’яті всіх, хто його знав, він назавжди залишиться патріотом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах