116579
13:00 22.122022

На Рахівщині поліція затримала зловмисника, який стріляв неподалік лісу у селищі Ясіня

Події 12697

Вчора, 21 грудня, до поліції звернувся житель селища Ясіня Рахівського району, який повідомив, що коли він зі своїм братом повертався з лісу додому, невідома особа з рушниці стріляла по його автівці.

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Рахівського районного відділу поліції, співробітники якої опитали потерпілих та свідків. Попередньо вдалося встановити, що повертаючись з лісу водій автомобіля почув звуки схожі на постріли. Чоловік зупинився та вийшов, щоб оглянути транспортний засіб.

У цей час назустріч йому раптово вийшов чоловік з рушницею та почав сварку. Причиною стало невдоволення стрілка тим, що водій проїжджав через земельну ділянку, яка, за його словами, належить йому. В подальшому зловмисник вдарив водія прикладом від рушниці та двічі вистрілив у землю.

На заваді подальшому розвитку конфлікту стали випадкові свідки, які підійшли до озброєного чоловіка та заспокоїли його.

Встановивши всі обставини поліцейські швидко розшукали та затримали фігуранта злочину. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі 39-річний підозрюваний, який вже раніше притягався до кримінальної відповідальності, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Попередньо відомо, що постріли він здійснював із мисливської рушниці.

Слідчі кваліфікували дії його за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї.

У справі триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах