116386
15:17 16.122022

Житель Мукачівщини перебуватиме під вартою без права на заставу за пограбування і напад на односельчанина

Події 1995

За клопотанням, погодженим начальником Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури, 23-річного жителя с. Драчино взяли під варту без права внесення застави. Його підозрюють у грабежі, поєднаному з насильством, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України).

Цими вихідними між підозрюваним і його односельцем трапився конфлікт, під час якого 23-річний молодик у стані алкогольного сп’яніння наніс потерпілому кілька ударів по обличчю та тілу. Після цього дістав з його кишені гаманець та, заволодівши наявними в ньому грошима в національній та іноземній валютах, покинув місце скоєння злочину.

У односельця нападника медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, садна та забої. Ступінь одержаних чоловіком тілесних ушкоджень визначить експертиза.

Наразі досудове розслідування, яке здійснюють слідчі відділення поліції № 1 Мукачівського райуправління поліції, триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах