11547
10:26 24.102016

Священика, що спричинив на Виноградівщині смертельне ДТП з трьома жертвами, взяли під варту

Події 1746

78-річного священника, що після смертельної для 3-х жінок ДТП на Виноградівщині перебуває в лікарні, взяли під варту.

screenshot_1-65

Відповідне рішення ухвалив Ужгородський міськрайонний суд, повідомляє прес-служба установи.

Так, Ужгородський міськрайонний суд розглянув клопотання правоохоронців щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для священика, що підозрюється у смертельному ДТП на Виноградівщині.

Оскільки 78-річний священнослужитель перебуває на стаціонарному лікуванні в медичному закладі, а його транспортування медпрацівниками не рекомендоване, тож за попереднім погодженням з лікарями, судове засідання відбулося дистанційно – в режимі відеоконференції.

Під час слухання справи правоохоронці наполягали на обранні найсуворішого запобіжного заходу, пов’язаного з ізоляцією підозрюваного від суспільства. На противагу, адвокат 78-річного підозрюваного просив суд зазначене клопотання не задовольняти й обрати особисте зобов’язання як запобіжний захід на час проведення розслідування злочину.

Слідчим суддею також враховано позитивні відгуки, що надійшли до суду, від єпархії, в якій служить священик, та з місця проживання особи.

Проте, враховуючи тяжкість учиненого злочину й наслідки діяння – смерть трьох жінок, суд обрав священнослужителю тримання під вартою як запобіжний захід на час проведення слідства, без визначення розміру застави.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах