11460
13:45 20.102016

На Виноградівщині 15-річний хлопець потрапив у ДТП

Події 1501

Виноградівські поліцейські з’ясовують обставини аварії, в якій постраждав неповнолітній велосипедист: юнак несподівано перетнув дорогу в недозволеному місці, через що потрапив під колеса автомобіля.

1

19 жовтня ввечері виноградівські правоохоронці отримали повідомлення від чергових швидкої медичної допомоги. Медики розповіли, що в лікарню з численними травмами доставлено неповнолітнього хлопця, який став жертвою ДТП.

Виноградівські оперативники з’ясували, що близько 7 години вечора, рухаючись по вулиці Ардовецька в селі Підвиноградів, водій «Ауді» здійснив наїзд на велосипедиста. Причиною цього стало те, що хлопчина, який їхав на велосипеді у попутному напрямку, несподівано почав перетинати дорогу. 27-річний водій «Ауді» не встиг пригальмувати – і збив юнака.

Експертиза на стан алкогольного сп’яніння показала, що чоловік за кермом був тверезим. 15-річний школяр проходить стаціонарне лікування в травматологічному відділенні Виноградівської районної лікарні, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах