114233
10:46 21.102022

На Закарпатті прикордонники припинили незаконне переміщення підакцизних товарів

Події 2407

Фольксваген з підакцизним товаром без товаро-супровідних документів затримали вчора в рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Рубіж – 2022» військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону.

У ході реалізації інформації, що надійшла від офіцерів оперативно-розшукового відділу, прикордонники відділу «Дякове» на околиці міста Виноградів зупинили для перевірки Volkswagen Crafter, у салоні якого знаходилося 620 пляшок алкогольних напоїв та 4320 пачок тютюнових виробів без марок акцизного збору України.

41-річний водій мікроавтобуса не мав товаросупровідних документів на вантаж, який він перевозив, та не зміг пояснити походження безакцизного тютюну. До місця події прикордонники викликали співробітників Берегівського районного відділу поліції. Транспортний засіб та товар, який у ньому перевозився, у чоловіка вилучили.

Щодо виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах