89438
13:01 18.102022

На Тячівщині підозрюваному у незаконному збуті метамфетаміну обрано запобіжний захід

Події 2066

За клопотанням слідчого, погодженим прокурором Тячівської окружної прокуратури, мешканцеві смт Буштино обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення понад 198 тис. грн застави. Особу підозрюють у кількох фактах збуту метамфетаміну (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено, що чоловік займався розповсюдженням психотропу у населеному пункті, де проживав. Як повідомив керівник Тячівської окружної прокуратури Володимир Жилкін, попередньо придбані згортки з метамфетаміном підозрюваний зберігав у своєму помешканні, далі ж збував місцевому населенню, призначаючи зустрічі, зокрема, і поблизу громадських місць.

Під час вчинення правопорушень закарпатець відбував іспитовий строк покарання за незаконне поводження зі зброєю та погрози вбивством своєму тестю. Наразі досудове розслідування щодо вчинених злочинів у сфері незаконного обігу психотропних речовин триває. Процесуальне керівництво здійснює Тячівська окружна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах