ko.net.ua

Завдяки співпраці патрульної поліції Ужгорода та Мукачева з фундаторами Скверу Марії Терезії в місті стане безпечніше

Нова окраса Ужгорода – сквер Марії Терезії – була заснована родиною Панових в 2014 році. Для забезпечення публічної безпеки та охорони об’єкту свого часу встановили сучасну систему охорони та нагляду.
Сьогодні, за спільною ініціативою фундаторів Скверу та керівництва патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, започатковано цілодобовий поліцейський відео моніторинг. Цей крок дасть можливість почувати себе безпечніше в найстаршій частині міста як містянам, так і численним туристам.
Фундатор скверу, дипломат і громадський діяч Ален Панов зауважив: «Забезпення публічної безпеки – одна з найважливіших функцій держави. Водночас, для того, що відчувати себе у безпеці, кожен повинен докладати зусиль, передусім дотримуючись правил співжиття у суспільстві. Якщо хочемо досягти гарних стандартів життя – маємо самі щоденно робити гарні вчинки, а не лише очікувати їх від когось. Реакція поліції на нашу ініціативу продемонструвала відкритість до запитів суспільства, готовність діяти швидко і бажання принести користь. Саме такий стиль роботи має бути притаманний сучасному правоохоронному органу».
В свою чергу начальник Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева Юрій Марценишин подякував за співпрацю та підтримку у розбудові та розвитку міста адже саме це є свідченням небайдужого ставлення до проблем краю.
Щиро віримо, що спільними зусиллями, допомагаючи один одному, ми, українці, збудуємо міцну демократичну правову державу.
З метою подальшого вдосконалення та покращення нашої роботи сподіваємось на тісну співпрацю та взаємодію в майбутньому, інформують патрульні.