113989
17:04 16.102022

У Ясінянській громаді зустрічали загиблого Героя

Події 7021

Сьогодні, 16 жовтня, у Ясінянській громаді зустрічали загиблого Героя, який загинув у війні з російським агресором – солдата 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади Збройних Сил України – Бойчука Василя Миколайовича.

Траурний кортеж із тілом загиблого Героя люди зустрічали на колінах тримаючи в руках лампадки. Дорога в рідному селі Лазещина була вистелена живими квітами.

У Ясінянській громаді зустрічали загиблого Героя?? Сьогодні, 16 жовтня у Ясінянській громаді зустрічали загиблого Героя, який загинув у війні з російським агресором - солдата 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади Збройних Сил України - Бойчука Василя Миколайовича. Траурний кортеж із тілом загиблого Героя люди зустрічали на колінах тримаючи в руках лампадки. Дорога в рідному селі Лазещина була вистелена живими квітами. Безмежна шана та вічна пам’ять Герою!!!??? Хай Господь Бог надасть сили рідним та близьким загиблого Героя пережити важкий біль непоправно втрати! Пам‘ять про Героя житиме завжди.

Опубліковано Ясінянська територіальна громада Неділя, 16 жовтня 2022 р.

Безмежна шана та вічна пам’ять Герою!!!

Хай Господь Бог надасть сили рідним та близьким загиблого Героя пережити важкий біль непоправно втрати!

Пам’ять про Героя житиме завжди.

Про це інформує Ясінянська територіальна громада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах