113855
10:59 12.102022

На Тячівщині затримали місцевого жителя за торгівлю наркотиками

Події 2090

Співробітники кримінальної поліції Тячівського районного відділу затримали «на гарячому» місцевого торговця наркотиками. Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєний злочин йому загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

10 жовтня поліцейські Тячівщини провели затримання зловмисника, який причетний до торгівлі наркотиками на території району.

Інформацію про незаконну діяльність 41-річного жителя селища Буштино співробітники кримінальної поліції отримали в ході проведення оперативних заходів. Правоохоронцям вдалося встановити час та місце наступної зустрічі з черговим клієнтом і в результаті наркоторговця затримали «на гарячому».

З місця події слідчі вилучили пакунок з метамфетаміном та гроші, отримані зловмисником за незаконний товар, а також паперовий згорток з речовиною рослинного походження і деталі від пристрою для викурювання.

Після затримання за місцем проживання підозрюваного поліцейські провели обшук, в ході якого виявили в будинку понад 35 зіп-пакетів, призначених для фасування наркотиків, сухі та сироростучі рослини невідомого походження.

Речові докази правоохоронці скерують експертам для дослідження.

Наркоторговця помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом збуту психотропних речовин в поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

У справі триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах