113842
09:00 12.102022

На Закарпатті впродовж минулої доби прикордонники затримали 19 військовозобов’язаних чоловіків

Події 1956

Минулої доби військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону припинили декілька спроб незаконного перетину кордону, у результаті чого було затримано 19 військовозобов’язаних громадян України чоловічої статі.

Дев’ятьох чоловіків затримали у ході реалізації інформації, що надійшла від офіцерів оперативних підрозділів загону, військовослужбовці відділів «Вилок» та «Тячів».

Результативною видалась доба й для прикордонників відділів «Ділове», «Яблунівка» та «Дякове». Силами цих підрозділів охорони кордону було затримано десять порушників.

Більшість затриманих, 12 чоловіків – є мешканцями Закарпаття, ще двоє чоловіків приїхали із Донеччини, двоє із Запоріжжя, троє з Рівненщини.

Наразі оперативники загону встановлюють коло осіб, можливо причетних до організації незаконного перетину кордону військовозобов’язаних чоловіків.

На усіх затриманих склали протоколи про вчинення ними адмінправопорушення передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», за вчинення якого передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу від 3400 грн до 8500 грн або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Про це інформує пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах