113576
12:45 5.102022

У Виноградові викрили місцевого жителя, який в будинку обладнав мінілабораторію для вирощування коноплі. ФОТО

Події 2927

Під час санкціонованого обшуку в будинку жителя села Фертешолмаш поліцейські виявили спеціально облаштований гроубокс, у якому власник вирощував нарковмісні рослини. Горщики з насадженнями конопель, а також уже підготовлену до вживання подрібнену марихуану, поліцейські вилучили та відправили на експертизу. За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження

Вчора, 4 жовтня, спільно з працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Закарпатській області, співробітники поліції Виноградова провели санкціонований судом обшук у помешканні фігуранта одного з кримінальних проваджень.

Під час огляду жилого приміщення, що належить 21-річному жителю села Фертешолмаш, поліцейські виявили спеціально облаштовану конструкцію для кімнатного вирощування рослин. У гроубоксі під відповідним освітленням та вентиляцією чоловік вирощував кущі конопель. Горщики з нарковмісними рослинами поліцейські вилучили та направили на експертизу.

Окрім сироростучих кущів конопель, у чоловіка виявили й уже готову до вживання – суху подрібнену марихуану, загальною вагою близько 20 грамів.

За фактом незаконного вирощування та зберігання чоловіком наркотичних речовин у поліції Виноградова розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті фігурантові загрожує покарання у вигляді обмеження волі строком до 5 років. Досудове розслідування справи триває.

у виноградові поліцейські викрили на наркозлочині місцевого жителя, який в будинку обладнав мінілабораторію для вирощування коноплі

Інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах