113013
11:45 20.092022

У Карпатах рятували туристів через ускладнення погодних умов

Події 3878

Учора закарпатські й франківські рятувальники шукали туристів із Києва. Хлопець із дівчиною піднялися в гори Закарпаття з Івано-Франківщини в рамках кількаденного походу. Але тут їх застали погані погодні умови (снігопад, низька температура, сильний вітер, обмежена видимість), до яких пара не була готова.

Ви думаєте, у вас був поганий понеділок? Ось у таких умовах вчора закарпатські й франківські рятувальники шукали туристів із Києва?. Хлопець із дівчиною піднялися в гори Закарпаття з Івано-Франківщини в рамках кількаденного походу. Але тут їх застали погані погодні умови❄ (снігопад, низька температура, сильний вітер, обмежена видимість), до яких пара не була готова. Прямуючи Чорногірським хребтом, туристи зрозуміли, що не зможуть іти далі, тож подзвонили до рятувальників. Їх відшукали на г. Менчул, що в Рахівському районі, транспортували вниз до с. Богдан і передали лікарям бригади екстреної медичної допомоги

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Закарпатській області Понеділок, 19 вересня 2022 р.

Прямуючи Чорногірським хребтом, туристи зрозуміли, що не зможуть іти далі, тож подзвонили до рятувальників. Їх відшукали на г. Менчул, що в Рахівському районі, транспортували вниз до с. Богдан і передали лікарям бригади екстреної медичної допомоги.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах