112932
11:14 17.092022

Лісогосподарське підприємство на Хустщині відшкодує збитки, завдані незаконною порубкою дерев

Події 2089

Відповідно до постанови слідчого СВ Хустського РУП ГУНП в Закарпатській області в липні минулого року спеціалісти Державної екологічної інспекції у Закарпатській області були залученні в рамках кримінального провадження для встановлення збитків, заподіяних незаконною рубкою на території ДП «Хустське ЛДГ». Державні інспектори згідно постанови Кабінету Міністрів України від 23.07.2008 №665 провели розрахунок розміру збитків на суму 308 988,68 гривень.

Хустська окружна прокуратура в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Закарпатській області та Горінчівської сільської ради Хустського району звернулася до Господарського суду Закарпатської області з позовною заявою про стягнення з державного підприємства «Хустське лісове дослідне господарство» шкоди, завданої навколишньому природному середовищу внаслідок проведення  незаконної рубки деревини.

Дослідивши наявні матеріали справи, оцінивши надані докази, всебічно та об’єктивно розглянувши  обставини справи в їх сукупності, Суд задовольнив позовні вимоги повністю та ухвалив рішення про стягнення з ДП «Хустське лісове дослідне господарство» 308 тисяч 989 гривень, інформує ДЕІ Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах