112786
09:00 14.092022

Підозрюваний у ДТП, що викликало смерть 13-річної закарпатки перебуватиме під вартою

Події 2181

За доводами начальника відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Закарпатської обласної прокуратури жителю с. Колочава обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Чоловіка підозрюють у порушенні правил дорожнього руху в стані алкогольного сп’яніння, унаслідок чого загинула 13-річна дівчина, та залишенні її у небезпеці (ч. 3 ст. 286-1, ч. 1 ст. 135 КК України).

Дорожньо-транспортна пригода трапилася цими вихідними у с. Синевир, де і проживала потерпіла. За інформацією слідства, закарпатець на автомобілі «Mercedes Vito» не обрав безпечної швидкості та здійснив наїзд на дівчину, що рухалася узбіччям в попутному напрямку. Усвідомлюючи, що поставив особу в небезпечний для життя стан, водій не надав їй жодної допомоги та поїхав далі. Від отриманих травм дитина загинула на місці ДТП.

Тіло потерпілої знайшли неподалік АЗС, а підозрюваного встановили того ж дня та затримали за місцем його проживання. Наразі триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі ГУ Нацполіції Закарпаття за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах