112643
17:47 10.092022

На Тячівщині поліція викрила зловмисника, який підпалив автомобіль «BMW X5»

Події 2574

Оперативники та слідчі Тячівського районного відділу поліції встановили та розшукали зловмисника, який причетний до підпалу автомобіля мешканки села Кричово. Фігурант у скоєному зізнався. За цим фактом розпочато досудове розслідування.

9 вересня вночі до поліції Тячівщини надійшло повідомлення про загорання у одному із дворогосподарств села Кричово автомобіля «BMW X5».

За викликом прибула слідчо-оперативна група поліції та пожежники. Від вогню ніхто не постраждав, однак на транспортному засобі залишились механічні ушкодження.

Слідчі разом з експертом провели ретельний огляд місця події та виявили явні ознаки умисного підпалу. За попередньою версією зловмисник розбив бокове скло автомобіля, облив його легкозаймистою речовиною, після чого підпалив і втік у невідомому напрямку.

Співробітники кримінальної поліції Тячівського районного відділу розпочали оперативні заходи і вже до ранку за «гарячими слідами» встановили та розшукали фігуранта даного злочину. Ним виявився 36-річний місцевий житель. У його помешканні правоохоронці провели обшук, в ході якого вилучили речові докази, що вказують на причетність останнього до умисного підпалу. Зокрема вилучено каністру із залишками бензину.

Чоловік у скоєному зізнався. Його дії слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, тобто Умисне знищення або пошкодження чужого майна, шляхом підпалу.

У справі наразі проводяться всі необхідні слідчі дії для встановлення причин та інших обставин події. Досудове розслідування триває.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах