112535
15:35 8.092022

На Ужгородщині сталася смертельна аварія

Події 3883

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди зі смертельним наслідком, що сталася неподалік села Кінчеш Ужгородського району. Наразі правоохоронці встановлюють обставини аварії та особу загиблого.

Вчора, 7 вересня, близько 21:20 до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілим неподалік АЗС у селі Кінчеш Ужгородського району. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції та слідчі ГУНП в Закарпатській області.

Провівши необхідні першочергові дії було встановлено попередні обставини. Відомо, що 38-річний водій автомобіля «Ford Focus», рухаючись на неосвітленій ділянці дороги, здійснив наїзд на пішохода – чоловіка у темному одязі, який йшов у попутному з водієм напрямку та раптово вийшов на проїзну частину автошляху.

Від отриманих травм пішохід помер у кареті швидкої медичної допомоги. Наразі поліцейські встановлюють особу загиблого.

Водія освідчили: за кермом він перебував тверезий. Його автомобіль вилучили та помістили на арештмайданчик.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого, слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

У ході слідства буде проведено ряд експертиз для встановлення всіх об’єктивних обставин аварії. Досудове розслідування триває.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах