111894
13:11 26.082022

На Тячівщині крадій проник до чужого будинку

Події 2277

Мешканець села Топчино Тячівського району вчасно помітив зловмисника, який пробрався до його будинку, щоб викрасти інструменти, та миттєво викликав поліцейських. Працівники поліції швидко прибули за вказаною адресою – і затримали чоловіка. За фактом у поліції відкрито кримінальне провадження

Сьогодні, 26 серпня, близько першої години ночі, на лінію «102» зателефонував житель села Топчино, що на Тячівщині. Заявник повідомив, що до приміщення його будинку проникла невідома особа.

Миттєво відреагувавши на повідомлення, працівники поліції прибули за вказаною адресою, а відтак швидко затримали зловмисника. Поліцейські з’ясували, що 52-річний мешканець села Ганичі Тячівського району скористався тим, що двері на першому поверсі будинку були незамкнені, проник всередину і намагався винести з приміщення викрадені ним інструменти.

Речові докази поліцейські вилучили. Фігуранта злочину затримано в порядку статті 208 КПК України.

За фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 ККУ (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Найближчим часом чоловікові буде повідомлено про підозру в скоєнні злочину. За вчинене чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах