111844
14:05 25.082022

Закарпатські піротехніки отримали нове обладнання

Події 2571

Нове обладнання для закарпатських піротехніків презентували сьогодні в Ужгороді. Речі, які стануть незамінними при проведенні розмінування місцевості, передали фахівцям під час урочистостей на базі Аварійно-рятувального загону спецпризначення.

У заході взяли участь голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита, голова облради Володимир Чубірко та начальник Головного управління #ДСНС Роман Гудак.

Зокрема, на потреби піротехніків передали 20 металошукачів і 18 пінпойнтерів, отримані завдяки співпраці з некомерційною благодійною організацією «Fight Back for Ukraine». Волонтери на чолі з Bill Daniels придбали необхідне обладнання за пожертви людей з багатьох країн. Крім цього, піротехніки отримали захисні пластини для 18 бронежилетів, 5 тепловізорів, а також індивідуальні медичні пакети.

Під час заходу керівники області оглянули автомобільну техніку та спорядження групи піротехнічних робіт, а також наметове містечко, яке облаштували на території загону для можливості невідкладного прийняття до 200 вимушених переселенців.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах