111820
09:33 25.082022

120 тисяч гривень та мобільний телефон: у Виноградові двоє місцевих мешканок обікрали пенсіонера

Події 1868

Днями поліцейські Виноградова отримали повідомлення від 84-річного місцевого жителя. Літній чоловік розповів, що з його будинку, в якому він проживає сам, хтось викрав усі його заощадження, а саме 120 тисяч гривень, та мобільний телефон.

Одразу розпочавши необхідні слідчі дії, поліцейські з’ясували, що кількома днями раніше дідуся відвідували дві знайомі жінки, віком 37 та 40 років. Обидві є жительками Виноградова.

Одну із жінок співробітникам поліції вдалося вичислити майже одразу. Зловмисниця вже встигла витратити частину грошей. Проте 92 тисячі гривень поліцейські в жінки вилучили та повернуть пенсіонеру.

Іншу фігурантку злочину, в якої знаходився викрадений у потерпілого телефон, працівники поліції розшукали у місті Львів.

Після проведення необхідних експертиз мобільний передадуть справжньому власнику.

За фактом злочину в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 статті 185 ККУ (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Санкція статті передбачає покарання у вигляді 8 років позбавлення волі. Усі обставини справи поліцейські встановлять у ході досудового розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах