111808
08:45 25.082022

На Берегівщині викрили спробу незаконно переправити через кордон трьох чоловіків

Події 2201

Поліцейські Закарпаття отримали оперативну інформацію про те, що двоє закарпатців налагодили канал з незаконного переправлення до Угорщини осіб призовного віку. Оперативники міграційної поліції перевірили 34-річного жителя Берегівського району та 52-річного мешканця Мукачівщини та зібрали достатньо доказів їх протиправної діяльності.

Спецоперація проводилася, 23 серпня, вночі у Берегівському районі за участі спецпризначенців КОРД та за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

Неподалік лінії «зеленого кордону» на Берегівщині зловмисників спіймали разом із трьома чоловіками призовного віку. Затримання відбулося саме у момент розрахунку з переправниками за надані ними незаконні послуги.

Зловмисників затримано у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. У них вилучили 12900 доларів, отримані від клієнтів, а також транспортні засоби «ВАЗ» та «Volkswagen», на яких пересувалися організатори цього незаконного бізнесу.

Фігурантам повідомлено про підозру. У ході розслідування поліцейські також з’ясують, чи мали зловмисники спільників.

Досудове розслідування розпочате за частиною 3 статті 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України, скоєний за попередньою змовою групою осіб).

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах