111635
13:59 19.082022

На Берегівщині розкрили дві крадіжки грошей з помешкань місцевих жителів

Події 2534

Слідчі Берегівського районного відділу поліції встановили та розшукали зловмисників, причетних до викрадення грошей з двох будинків на території району. У обох справах триває досудове розслідування.

Протягом минулої доби поліцейські Берегівського районного відділу розкрили дві крадіжки грошей, скоєних з помешкань місцевих жителів. У обох випадках правоохоронці розшукали причетних до злочинів осіб.

Про перший випадок до поліції заявила пенсіонерка, у якої з будинку викрали гроші в сумі 6 тисяч гривень, які вона зберігала в сумці. Працівники поліції швидко встановили, що до крадіжки причетний 18-річний односелець потерпілої, який непомітно проник до помешкання літньої жінки. Фігурант у скоєному зізнався.

Інший злочин трапився вже за опівніч, 18 серпня. Зі слів мешканки села Мужієво, зловмисник проник до будинку поки вона спала, і викрав звідти 2 тисячі гривень.

Як і в попередньому випадку, поліцейські швидко встановили та затримали крадія. З’ясувалося, що до злочину причетний раніше судимий за майнові злочини 20-річний житель того ж села. Поліцейські помістили фігуранта до ізолятора тимчасового тримання та вже повідомили йому про підозру.

За обома фактами слідчі Берегівського районного відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. У справах триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах