111335
13:41 13.082022

У закарпатського наркоторговця вилучили фасований «товар»

Події 1795

Співробітники закарпатської поліції викрили ужгородця на причетності до наркозлочину. З його помешкання слідчі вилучили наркотики рослинного походження та метамфетамін. Фігуранта поміщено до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває слідство.

Слідчі Головного управління поліції Закарпаття, спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань, припинили злочинну діяльність 42-річного наркоторговця.

Про незаконну діяльність ужгородця, пов’язану зі збутом наркотиків, поліцейським стало відомо в ході проведення оперативних заходів. Для отримання додаткових доказів його причетності до злочину, вчора, 12 серпня, поліцейські провели санкціонований судом обшук за місцем його проживання.

В ході слідчої дії правоохоронці виявили в будинку фігуранта канабіс загальною вагою майже 100 грамів, шприци, наповнені метамфетаміном та електронні ваги. Зловмисник зберігав «товар» вже розфасованим на дози та готовим для продажу.

Слідчі затримали фігуранта в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зараз вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За санкцією цієї статті затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі у справі продовжується робота для встановлення каналу надходження до торговця наркотиків.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах