111316
09:18 13.082022

У Чопі виявили нарклабораторію

Події 2014

У Чопі правоохоронці провели санкціонований судом обшук у помешканні, де було облаштовано домашню нарколабораторію. Поліцейські вилучили все обладнання, рослини коноплі та марихуану. Речові доказибуде скеровано експерту для дослідження. У справі триває слідство.

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області спільно з оперативниками Управління по боротьбі з наркозлочинністю, у співпраці зі співробітниками СБУ, припинили функціонування лабораторії, в якій виготовляли наркотики рослинного походження.

Оперативні заходи з викриття тривали близько двох місяців.

Учора, 12 серпня, правоохоронці провели у одному з помешкань міста Чоп санкціонований судом обшук. В ході слідчої дії в господарській будівлі поліцейські виявили спеціально обладнане приміщення, для вирощування елітних сортів конопель.

Дана кімната була оснащена теплоізоляцією, автоматичною системою поливу та вентиляційними приладами, люмінесцентно-тепловими освітлювальними лампами, датчиками та регуляторами вимірювання температури і вологості, електронними таймерами для увімкнення й вимкнення приладів згідно встановленого часу.

З приміщення слідчі вилучили все обладнання та рослини коноплі. Також вилучили і вже готову суху подрібнену речовину – марихуану, вагою близько 200 грамів. Речові докази досліджуватиме експерт.

В поліції, за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України, тобто Незаконний посів та вирощування конопель, вчинене групою осіб. У справі триває слідство.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах