11132
13:09 14.102016

Ужгородець їздив на краденому велосипеді зі шприцом, наповненим опієм

Події 1566

81_main42-річний ужгородець їздив на краденому велосипеді зі шприцом, наповненим опієм. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, а велосипед повернуть власнику.

14 жовтня обідньої пори інспектор Ужгородського відділу поліції спільно з патрульними здійснювали обхід міста. Неподалік готелю «Закарпаття» правоохоронці помітили двох підозрілих чоловіків.

Увагу поліцейських привернув той факт, що велосипед чоловіка не мав ніяких маркувальних позначень. Зазвичай так роблять велосипедні крадії – здирають всі наклейки з крадених велосипедів, зафарбовують написи чи малюнки, щоб велосипед було неможливо ідентифікувати.

Поліцейські попросили власника надати документи про походження велосипеда, на що той став помітно нервувати. І в ході бесіди з’ясувалося, що так як і підозрювали поліцейські, велосипед крадений. Також під час поверхневого огляду правоохоронці виявили в пачці від цигарок шприц, в якому знаходилася рідина, схожа на опіум.

За даним фактом слідчі проводять досудове розслідування. Вилучену речовину направлено на експертизу, а велосипед буде повернуто його власнику, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах