110756
19:53 31.072022

У Іршаві затримали зловмисника, який намагався викрасти гаманець з будинку пенсіонера

Події 2331

Вчора, 30 липня, о 17:05 до поліції зателефонувала 29-річна жителька села Приборжавське, що неподалік Іршави. Жінка повідомила, що до будинку, у якому вона проживає разом з дідусем, прийшов незнайомець та попросив у пенсіонера склянку води.

Поки чоловік відволікся, крадій увійшов до однієї з кімнат будинку та забрав гаманець з грошима у сумі понад 10 тисяч гривень. Сховавши крадену річ, фігурант намагався непомітно покинути помешкання, однак в цей час його помітила заявниця. Зловмисник викинув гаманець та втік з місця події.

Поліцейські поспілкувалися з потерпілими, які детально описали фігуранта. Це дало можливість правоохоронцям оперативно встановити особу крадія та затримати його. З’ясувалося, що до злочину причетний 30-річний житель села Білки.

Його дії в поліції кваліфікували за ст. 15, ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто Замах на крадіжку, в умовах воєнного стану. Підозрюваного, у порядку статті 208 КПК України, помістили до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває слідство.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах