110388
16:30 23.072022

В Ужгороді нетверезий водій не зупинявся на вимогу патрульних

Події 5564

Ужгородські патрульні притягнули до відповідальності водія, який, імовірно, керуючи напідпитку, не зупинявся на їхню вимогу.

Учора, близько 1-ї години, інспектори помітили автомобіль BMW, водій якого рухався з порушенням. Трапилося це на вулиці Легоцького, в Ужгороді.

Ужгородські патрульні притягнули до відповідальності водія, який, імовірно, керуючи напідпитку, не зупинявся на їхню вимогу Сьогодні, близько 1-ї години, інспектори помітили автомобіль BMW, водій якого рухався з порушенням. Трапилося це на вулиці Легоцького, в Ужгороді. Охоронці порядку подали йому вимогу про зупинку за допомогою увімкнених маячків синього та червоного кольору і звукового сигналу, але керманич не відреагував. Поліцейські поїхали за ним і впродовж переслідування подавали вимогу про зупинку, але водій продовжував рух. Згодом інспектори зупинили його, унеможлививши подальший рух. Під час спілкування патрульні помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння, але він відмовився від проходження огляду. Охоронці порядку склали на водія адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) та ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП та доставили його до військкомату. Будьте відповідальними і не сідайте за кермо напідпитку!

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Пʼятниця, 22 липня 2022 р.

Охоронці порядку подали йому вимогу про зупинку за допомогою увімкнених маячків синього та червоного кольору і звукового сигналу, але керманич не відреагував.

Поліцейські поїхали за ним і впродовж переслідування подавали вимогу про зупинку, але водій продовжував рух. Згодом інспектори зупинили його, унеможлививши подальший рух.

Під час спілкування патрульні помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння, але він відмовився від проходження огляду.

Охоронці порядку склали на водія адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) та ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП та доставили його до військкомату.

Про це інформує Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На словацькому пункті пропуску «Вишнє Нємецьке» вийшов з ладу сканер
20:23
12 писанок до Великодня встановили на площі Шандора Петефі в Ужгороді
18:31
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
Всі новини