110195
11:56 19.072022

12-річна жителька Берегова постраждала у ДТП через нетверезого водія

Події 2677

Співробітники Берегівського районного відділу поліції розслідують дорожньо-транспортну пригоду, в якій нетверезий водій травмував 12-річну дівчинку-велосипедистку. Поліцейські затримали чоловіка та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Вчора, 18 липня, близько 19:35 до поліції звернувся житель Берегова, який повідомив, що на його малолітню доньку скоїв наїзд водій автомобіля «Skoda». 12-річну дівчинку з місця події госпіталізували до лікарні.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група поліції, співробітники якої встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 50-річний місцевий житель. Правоохоронці з’ясували, що чоловік керував автівкою у стані алкогольного сп’яніння (2,6 проміле). В результаті, не впоравшись із керуванням, він виїхав на тротуар, де й допустив наїзд на дитину, яка саме їхала на велосипеді.

У дівчинки медики діагностували перелом гомілкової кістки лівої ноги та помістили її до травматологічного відділення на лікування. Загрози її життю немає.

Водія авто працівники поліції затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. В поліції за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

У справі триває досудове розслідування.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах