110128
19:25 16.072022

На Мукачівщині чоловік намагався обікрасти своїх сусідів 

Події 2786

У селі Павшино Мукачівського району місцевий мешканець проник до будинку своїх сусідів та намагався їх обікрасти. Господарі застали зловмисника на гарячому. Завдяки миттєвому реагуванню поліції чоловік не зміг втекти та був затриманий правоохоронцями на місці події. За фактом розпочато слідство

Вчора, 15 липня, ввечері на лінію “102” звернулася 57-річна жителька села Павшино, що на Мукачівщині. Жінка повідомила, що потребує негайної допомоги поліцейських, адже з її будинку намагається втекти чоловік, який хотів її обікрасти.

Поліцейські відреагували миттєво — і вже за кілька хвилин прибули за вказаною адресою та затримали зловмисника.

На місці події правоохоронці з’ясували обставини справи і встановили, що 49-річний місцевий житель самостійно пробрався до літньої кухні своїх сусідів і намагався викрасти 3 тисячі гривень, залишені господинею на столі.

Свій намір зловмисник не зміг реалізувати, так як його застали на місці події самі господарі. Заявники зачинили чоловіка в приміщенні, проте він зробив спробу втекти через вікно. Саме в цей момент його і застали поліцейські та завадили покинути місце злочину.

За даним фактом слідчі поліції Мукачівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 15, ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (Замах на крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану). Наразі 49-річний житель Павшина перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах