62264
14:51 13.072022

Закарпатця засудили за поширення відео з технікою ЗСУ

Події 1987

Самбірський міськрайонний суд засудив закарпатця до п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном на два роки за поширення відео з пересуванням військової техніки та особового складу Збройних Сил України. Про це йдеться у вироку суду в Єдиному реєстрі судових рішень.

Згідно з матеріалами справи, 19 квітня уродженець селища Середнє у селі Рудня, на відрізку автодороги Бісковичі-Самбір, побачив українську військову техніку, що перевозила озброєння та військових ЗСУ. Він відзняв пересування техніки на мобільний телефон та виклав відео у TikTok. На відео обвинувачуваний наніс зображення державного прапора України та напис “САМБИР”.

У судовому засіданні закарпатець свою вину визнав. Суд врахував каяття обвинувачуваного, визнав винним у незаконному поширенні відео пересування військової техніки та призначив йому 5 років позбавлення волі. Від відбування покарання закарпатця звільнили. Йому призначили два роки іспитового терміну.

Впродовж цього часу уродженець селища Середнє має з’являтися для реєстрації у правоохоронних органах, повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Суспільне

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах