105713
12:16 4.042022

На Закарпатті затримали наркоторговця з партією метамфетаміну

Події 2930

Вчора, 3 квітня, близько 18:50 в селі Пийтерфолво, що неподалік Виноградова, за оперативною інформацією співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «КІА», за кермом якого перебував 32-річний фігурант наркозлочину. Житель села Велика Паладь перевозив партію метамфетаміну. Наркопродукція була розфасована у 18 згортків.

Окрім цього, з’ясувалося, що чоловік і сам перебуває під дією наркотиків. Пояснити свої злочинні дії підозрюваний не зміг.

Всі заборонені речовини слідчі вилучили та скерують експерту для дослідження.

За фактом незаконного зберігання наркотиків з метою подальшого збуту слідчі поліції Виноградова відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України. Окрім цього, на водія правоохоронці склали і адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП, тобто за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння.

Самого ж 32-річного наркоторговця затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

У ході досудового розслідування оперативники встановлюватимуть канали постачання наркотиків. За скоєне фігурантові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах