105463
14:53 29.032022

На Мукачівщині у порушника ПДР вилучили амфетамін

Події 2729

За фактом зберігання наркотичних речовин жителем Мукачівщини поліцейські районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження. Заборонені речовини вилучили та направили на експертизу.

Сьогодні, 29 березня, близько третьої години ночі співробітники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили у селищі Чинадієво автомобіль марки «Geely».

За кермом транспортного засобу перебував 36-річний житель села Страбичово Мукачівського району. Чоловік поводився неадекватно, тож поліцейські запідозрили, що він перебуває в стані сп’яніння.

В подальшому правоохоронці провели поверхневу перевірку водія та транспортного засобу, під час якої виявили згорток та скляну ємність з білою кристалічною речовиною, схожою на амфетамін.

Для документування кримінального правопорушення на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Всі заборонені речовини правоохоронці вилучили та скерують для проведення експертизи.

За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин дізнавачі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Водночас на порушника склали адмінпротокол за статтею 130 (керування у стані сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення, оскільки результати освідування підтвердили, що фігурант керував транспортним засобом під дією наркотиків.

Автомобіль вилучено та поміщено на арештмайданчик районного відділення поліції. У справі триває слідство.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах