105335
14:49 26.032022

На Мукачівщині минулої доби трапились дві ДТП з потерпілими

Події 2399

Вчора, 25 березня, протягом доби на території Закарпатської області трапились дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими.

Так, близько 10-ої години ранку на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію в місті Мукачево, у якій травмувався 4-річний хлопчик, місцевий мешканець. Подія сталася на перехресті вулиць А.Морозова – Верді.

Працівники поліції, які працювали на місці ДТП, встановили, що наїзд на дитину допустив 35-річний водій «Fiat Doblo», житель селища Кольчино. Слідчі встановили попередні обставини: хлопчик рухаючись по тротуару вулицею А. Морозова, попереду матері, раптово вийшов на проїжджу частину дороги, водій не встиг уникнути наїзду. Чоловік одразу ж транспортував постраждалу дитину до лікарні.

Зараз хлопчик перебуває у медзакладі, його життю нічого не загрожує.

Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 15-ої годин у селі Гукливий Мукачівського району за участі вантажного автомобіля та мотоцикла.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи поліції встановили, що 54-річний водій вантажного автомобіля «MAN», рухаючись в напрямку селища Міжгір’я, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з мотоциклом марки «SHIVERAY». За кермом мотоцикла перебував 33-річний мешканець села Запреділля Хустського району. Від отриманих травм молодий чоловік загинув на місці події.

За фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України. У обох випадках водіїв освідчили – за кермом вони перебували тверезі.

Усі причини та обставини аварій слідчі встановлюватимуть у ході досудового розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах