105200
11:39 23.032022

В Ужгороді поліцейські, завдяки пильності свідомих містян, затримали крадія

Події 2276

Співробітники Ужгородського районного управління поліції затримали жителя обласного центру за підозрою у майновому злочині. У зловмисника вилучили викрадені речі та відмички. Відкрито кримінальне провадження.

Вчора, 22 березня, близько 15:45 до поліції надійшло повідомлення про крадіжку з помешкання ужгородця. За викликом одразу прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що під час повітряної тривоги, перебуваючи у під’їзді багатоповерхівки по вулиці Джамбула, 42-річний зловмисник помітив, що господар однієї з квартир вийшов з помешкання та залишив незачиненими двері.

Скориставшись цим фігурант проник до помешкання та викрав звідти три портативні зарядні пристрої, загальною вартістю близько 4500 гривень.

Однак, непомітно втекти зловмиснику не вдалося, адже на сходовій клітині його помітив власник помешкання, який спробував самотужки затримати фігуранта. На допомогу йому прийшли небайдужі сусіди, які зупинили зловмисника та в подальшому передали його працівникам поліції.

Фігуранта наразі затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували його дії за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка вчинена в умовах воєнного стану.

У зловмисника вилучили викрадені речі, які буде повернуто потерпілому. Окрім цього у затриманого вилучили набір відмичок, якими користуються крадії для проникнення в помешкання громадян.

Нагадуємо, що про всіх підозрілих осіб та події необхідно невідкладно повідомляти на лінію «102».

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах