103927
14:41 16.022022

На Мукачівщині затримали підозрюваного у вбивстві вітчима та замаху на вбивство бабусі

Події 2615

Працівники поліції затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві свого вітчима та у замаху на вбивство своєї бабусі. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Фігурантові загрожує до 15 років ув’язнення.

Вчора, 15 лютого, близько 10-ої години ранку до поліції надійшло повідомлення від мешканки села Ділок Мукачівського району. Жінка повідомила, що виявила в будинку своїх сусідів травмованих господарів та одразу викликала медиків.

На місце події прибули співробітники групи швидкого реагування та слідчо-оперативна група Мукачівського районного відділу поліції. У одній з кімнат будинку поліцейські виявили 57-річного чоловіка без ознак життя, на тілі якого були численні ножові поранення. Іншу 88-річну мешканку цього ж будинку негайно госпіталізували до реанімаційного відділення.

Провівши всі необхідні слідчі дії, поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілим наніс під час конфлікту їх 37-річний родич. Правоохоронці затримали зловмисника на місці злочину. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 та ч.2 ст. 15, ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство та замах на вбивство.

У ході досудового розслідування поліцейські встановлюють мотиви вчинення злочину. Зловмиснику вже повідомили про підозру у вчиненні вказаних злочинів та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За вказані дії затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах