ko.net.ua

В Ужгородському районі в автотрощі отримали травми троє дітей

Сьогодні об 10.55 на пульт Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги надійшов виклик – неподалік Перечина, на вул. Ужанській сталася ДТП, зіткнулись автомобілі Land Rover та BMW.

Вже за кілька хвилин бригада № 401 у складі лікаря Тетяни Зайдел, фельдшера Мар’яни Кібзи та водія Петра Бабинця навала допомогу потерпілим у ДТП. Додатково була викликана ще одна лікарська бригада – № 303 у складі лікаря Марії Дорчинець, фельдшера Вікторії Свиридюк, водія – Володимира Матіцо.

За словами очевидців автотрощі, троє дітей (3-х, 8-ми та 10-ти років) та ще одна потерпіла – учасниця ДТП, одразу попутнім автотранспортом доправлено до приймального відділення Ужгородської ЦМКЛ.

Водій та пасажирка BMW перебували у вкрай важкому стані з численими політравмами. 37-річного чоловіка, вдалося витягнути із понівеченого авто, а ось 23-річну пасажирку затисло між стінками та сидіннями. Медики «швидкої» до приїзду фахівців ДСНС, знеболювали та підтримували медикаментозно постраждалу, а після деблокування та імобілізації жінку було доставлено до Закарпатського центру нейрохірургії та неврології. Чоловіка – водія BMW, доправлено другим автомобілем екстреної медичної допомоги до Ужгородської ЦМКЛ.

Про це повідомляє 103 Закарпаття.