102395
15:15 15.012022

В Ужгородському районі в автотрощі отримали травми троє дітей

Події 15516

Сьогодні об 10.55 на пульт Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги надійшов виклик – неподалік Перечина, на вул. Ужанській сталася ДТП, зіткнулись автомобілі Land Rover та BMW.

Вже за кілька хвилин бригада № 401 у складі лікаря Тетяни Зайдел, фельдшера Мар’яни Кібзи та водія Петра Бабинця навала допомогу потерпілим у ДТП. Додатково була викликана ще одна лікарська бригада – № 303 у складі лікаря Марії Дорчинець, фельдшера Вікторії Свиридюк, водія – Володимира Матіцо.

За словами очевидців автотрощі, троє дітей (3-х, 8-ми та 10-ти років) та ще одна потерпіла – учасниця ДТП, одразу попутнім автотранспортом доправлено до приймального відділення Ужгородської ЦМКЛ.

Водій та пасажирка BMW перебували у вкрай важкому стані з численими політравмами. 37-річного чоловіка, вдалося витягнути із понівеченого авто, а ось 23-річну пасажирку затисло між стінками та сидіннями. Медики «швидкої» до приїзду фахівців ДСНС, знеболювали та підтримували медикаментозно постраждалу, а після деблокування та імобілізації жінку було доставлено до Закарпатського центру нейрохірургії та неврології. Чоловіка – водія BMW, доправлено другим автомобілем екстреної медичної допомоги до Ужгородської ЦМКЛ.

Про це повідомляє 103 Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах