ko.net.ua

Завершили досудове розслідування, щодо умисного вбивства жителя Мукачівщини

Слідчі Мукачівського районного управління поліції завершили досудове розслідування у справі, щодо умисного вбивства жителя села Нове Давидково.

Подія сталася торік у липні. Тоді в поліцію зателефонували медики і повідомили, що констатували смерть 42-річного місцевого жителя, у якого на тілі є ознаки насильницької смерті – ножові поранення.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження, а оперативники розпочали пошуки причетного до злочину. В результаті поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився 35-річний товариш загиблого. Відомо, що того вечора між чоловіками виник конфлікт, у ході якого підозрюваний ножем вдарив односельця у груди.

Правоохоронці розшукали та вилучили знаряддя злочину – ніж, який зловмисник викинув на територію сусіднього дворогосподарства.

«Наразі досудове розслідування у справі завершено, – зазначає начальник слідчого відділу поліції Мукачева Павло Гиндрюк. – Поліцейські зібрали достатньо доказів, які вказують на причетність обвинуваченого до вбивства. У справі проведено низку експертиз та інших необхідних слідчих дій. Обвинувальний акт з матеріалами кримінального провадження вже скеровано для судового розгляду. Чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення».

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпаття.