101439
20:20 22.122021

Окружні прокуратури Закарпаття поповнились новими кадрами: 17 прокурорів урочисто прийняли Присягу

Події 6408

Сьогодні 17 новопризначених прокурорів вперше в історії оновленої прокуратури прийняли Присягу і вже готові розпочати роботу. Вони поповнять лави працівників Тячівської, Берегівської, Мукачівської та Хустської окружних прокуратур і їх відділів. Для більшості кандидатів це – старт у прокурорській професії.   

В. о. керівника Закарпатської обласної прокуратури Іван Косей побажав їм гідно служити українському народу та з честю виконувати обов’язки прокурора.

Нагадаємо, що добір в окружні прокуратури тривав з травня. За ці кілька місяців учасники пройшли кілька його етапів: тестування на знання законодавства, іспит на загальні здібності та навички, співбесіду та стажування, аби здобути практичні навички, необхідні для подальшої роботи. Крім того, обов’язковою умовою була наявність двох років стажу в галузі права.

За результатами Офіс Генерального прокурора сформував кінцевий рейтинг кандидатів. Ті, хто отримав найвищі бали, мали можливість потрапити на роботу в ті окружні прокуратури, які оберуть самостійно. Решта кандидатів обирали вже з тих вакансій, що залишилися після лідерів рейтингу.

В Україні загальна кількість учасників, що успішно пройшли добір, склала 499 осіб. Всього вакантних посад було 504 (17 з яких – на Закарпатті), а заявок на участь надійшло більше 4 тисяч.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах