8908
11:30 7.092016

В Ужгороді під колеса автівки потрапили два школярі на скутері

Події 3387

Сьогодні близько 8.30 ранку в м.Ужгороді на вул.Минайській сталася ДТП за участі неповнолітніх. Два хлопці 2000 і 2003 років народження, жителі приміського села Минай, їхали в Ужгород до школи на скутері. Неподалік кінотеатру «Доміон» потрапили під машину.

1

За попередньою інформацією, 16-річний водій скутера пішов на лівий поворот на червоне світло світлофора. Йому назустріч рухався автомобіль «Опель», з яким скутер зіткнувся лоб у лоб. Після цього скутер зачепив ще один автомобіль — ВАЗ.

На щастя, водій і пасажир скутера відбулися незначними ушкодженнями. Обох їх доставили до лікарні. В одного хлопця є підозра на ушкодження тазобедренного суглоба.

Обставини ДТП за участю неповнолітніх з’ясовують правоохоронці. Вони також застерігають учасників дорожнього руху: будьте уважні — діти на дорозі!

Поліція застерігає учасників дорожнього руху: розпочався навчальний рік, і на дорогах з’явилося багато школярів. Пам’ятайте! Діти найбільш є уразливою категорією учасників дорожнього руху. Будьмо уважні, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах