884
18:36 18.042016

В Ужгороді директор театру вимагав від військового 8 тис. грн хабара

Події 1408

В обласному центрі затримали директора облмуздрамтеатру Василя Марюхнича, який вимагав 8 тисяч гривень хабара від військового, про це сьогодні під час брифінгу повідомив військовий прокурор Ужгородського гарнізону Західного гарнізону Олег Ціцак.

5555a5319392d_thumb_686 454

«Ми спільно з відділом боротьби з корупцією й організованою злочинністю УСБУ в Закарпатській області «на гарячому» затримали директора драмтеатру при отриманні хабара у сумі 2 тис. грн.», – розповів військовий прокурор.

За його словами, директор вимагав у діючого військовослужбовця незаконну винагороду за оренду залу облмуздрамтеатру, де мав проводитися безкоштовний концерт для атошників. Директору було відомо про те, що цей концерт планується провести за зібрані волонтерами та різними благодійниками кошти.

Варто наголосити, що орендна плата за зал була сплачена окремо. Додаткові гроші Василь Марюхнич вимагав для оплати праці робітників у позаробочий час. Спочатку директор просив 8 тисяч гривень, потім зменшив ціну до 4-ох тисяч, а відтак сторгувався до 2-ох.

Посадовцю інкримінують ч 3-ю ст. 368 «вимагання хабара». Йому світить від від 5-и до 10-и років. Наразі директор театру перебуває під слідством.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах