8406
12:36 31.082016

За фактом стрілянини на Тячівщині розпочато кримінальне провадження

Події 2927

Прокуратурою Закарпатської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на вбивство (ч.2 ст.15 та ч.2 ст.115 КК України), за подіями, які мали місце на одній з АЗС смт.Солотвино ввечері 30 серпня.

2

Зокрема, вчора ввечері до Тячівської ЦРЛ поступили четверо закарпатців, мешканців міста Мукачева, Мукачівського та Свалявського районів з вогнепальними пораненнями, один з них наразі знаходиться в критичному стані.

На місце події негайно виїхав керівник Тячівської місцевої прокуратури у складі слідчо-оперативної групи. Внесено відомості в ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією ч.2 ст 15, ч.2 ст. 115 КК України, хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі прокурора області.

З місця події вилучено речові докази, які приєднані до матеріалів кримінального провадження: 25 гільз, сокиру, кийок, з лікарні також вилучено одяг потерпілих.

Правоохоронцями введено в дію план «Сирена» – виставлені мобільні пости в деяких районах області.

Наразі проводяться першочергові необхідні слідчо-оперативні заходи, спрямовані на встановлення усіх фактичних обставин події та осіб причетних до цього, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах