811
14:35 17.042016

У Виноградові дівчина за кермом збила власну матір. ФОТО

Події 1913

За кермом червоного Гольфа була молода дівчина.

93b6c31-gfhred

Прикрий трафунок сьогодні перед обідом стався у Виноградові.

У центрі міста на вулиці Миру невдало припаркувався червоний Гольф Вольцваген на іноземних номерах, повідомляє goloskarpat.info.

В результаті маневру передня частина автомобіля з притиснутим до дерева колесом опинилася на тротуарі. За кермом Гольфа перебувала молода дівчина років 19-20-ти. Вона була у відчаї, комусь увесь час телефонувала і не могла пояснити, як машина вискочила на тротуар, здолавши перепону з доволі високого бордюра.

Хвилювання дівчини можна було зрозуміти, адже під час паркування автомобіль не просто вискочив на тротуар, але й збив жінку. Удар був настільки сильним, що потерпілу кинуло на фасад торгового закладу. З невідомими травмами її невдовзі забрала карета швидкої допомоги.

Зі слів очевидців, потерпілою була мама водія, яка вийшла з машини і допомагала дочці припаркувати автомобіль. А дівчина могла просто переплутати педалі і замість гальма натиснула на газ.

Поліцію на дорожньо-транспортну пригоду не викликали. Перехожі допомогли червоному Гольфу з’їхати з тротуару і за кілька хвилин він розчинився у потоці автомобілів.

 c0a92ef-12

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах